Diskuze na téma: Využití nahnilých jablek

(0hlasů)
Hodnotit mohou pouze přihlášení uživatelé
Autor: Nepřihlášený uživatel - Anonym , Vloženo: 14.10. 2013 00:00
Mohu použít pro výrobu moštu nahnilá jablka? Pochopitelně za předpokladu, že nahnilou část předem vykrojím?

Autor: Jitka , Vloženo: 06.6. 2014 10:13
Takový postup v žádném případě nedoporučujeme. Nahnilé či zaplesnivělé suroviny nejsou vhodné ke konzumaci ani k přípravě konzervovaných ovocných potravin. Jak prokázala celá řada laboratorních testů, vykrájení poškozených částí nestačí, i zdravá část po vykrájení může být kontaminována mykotoxiny či teplotě odolnými spórami.

Používáme cookies za účelem personalizace webu, reklamy a zlepšení našich služeb. Pokračováním souhlasíte s jejich použitím. Více informací OK