Zpracování a skladování plodin
Jak se správně starat o plodiny ze zahrádky sklizené tak, aby dlouho vydržely; postupy zpracování.Jak sušit pomeranče
Podobné příspěvky
-
Jak sušit mimózu
Otázka: Je možné sušit mimózu? Pokud ano, poradíte mi, jak si nejlépe počínat? -
Dobromysl se zlatými listy
Otázka:Na skalce léta pěstuji nízkou dobromysl s téměř zlatě zbarvenými lístky. Voní velmi pěkně, ale nejsem si jistá, zda ji mohu také používat v kuchyni, podobně jako klasickou dobromysl.
-
Nejlepší čas pro sklizeň šalvěje
Otázka:Kdy je nejvhodnější sklízet šalvěj? Ráda bych si nějakou nasušila i na zimu. Díky, Lucka.
-
Co dělat, aby sklizené ředkvičky nevadly?
Otázka: Dobrý den, když sklidím ředkvičky a dám je do chladničky, jsou brzo hodně povadlé. Je tomu možné nějak předejít? Děkuji, Blanka.
max./min. teplota
21/0°C
21. Květen, Úterý
-
22. Květen, Středa
max./min. teplota 18/13°C min. přízemní teplota 13°C množství srážek 1.3mm -
23. Květen, Čtvrtek
max./min. teplota 23/11°C min. přízemní teplota 11.5°C množství srážek 0.4mm -
24. Květen, Pátek
max./min. teplota 21/11°C min. přízemní teplota 11.5°C množství srážek 3.1mm