Klíčovými vlastnostmi, kterými vynikají párty stany, jsou nízká cena, kvalitní provedení a široký výběr. Párty stany jako doplněk, který využijete na Vaší zahradě, se tak stává stále oblíbenější a na trhu tak přibývá více jednotlivých variant. A to třeba co do způsobu provedení a konstrukce. Zde jasně vyniká nůžkový párty stan, který je spjatý s jednoduchostí a rychlostí jak složení, tak i rozložení. Nejvíce potom vede varianta, kterou je nůžkový stan 3x3m.



Možnosti využití párty stanů

Zahradní stany poskytují široké možnosti využití pro Vaši relaxaci, stejně jako pro místo na hraní pro děti. Oblíbenost je spojena i s daným názvem, jelikož jsou ideální volbou jak vytvořit zázemí pro vaše hosty v případě párty, nebo třeba grilování.

Jsou to ale i další pozitiva, která se k párty stanům vážou. Patří mezi ně třeba i to, jak nás může ochránit. Díky neprostupné plachtě lze vytvořit potřebný stín, stejně jako nás může ochránit před deštěm. Pokud chcete zahradní stany využívat i ve chvílích kdy fouká vítr, vyplatí se uvažovat o bočnicích - tyto jsou dodávány buď v základu, nebo jako příslušenství.

Jaké doplňky pořídit?

Jak bylo zmíněno, lze párty k párty stanu kromě základního kompletu dokoupit i různá příslušenství. Mohou to být nejenom náhradní díly třeba pro zmíněný nůžkový párty stan, ale mohou to být třeba i speciální plachty, stejně jako různé varianty ochranných bočnic.

Vybírat lze ale i z mnoha doplňků, jako jsou kotvicí lana, stejně jako to mohou být i různé typy osvětlení, které oceníte hlavně ve chvíli, kdy plánujete zábavu až do pozdních nočních hodin. A zde jsou párty stany zárukou, že ji zaručeně nic nezkazí.